Gençlerbirliği maçı için Ankara'da bulunan Galatasaray kafilesi bugün öğle saatlerinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Ziyarette Başbakan Ahmet Davutoğlu da hazır bulundu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak'ın ziyaret sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamalar ise sosyal medyada büyük bir tartışmanın doğmasına yol açtı. Albayrak yaptığı açıklamalarda, "Muhteşem bir köşk. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir sarayın olduğunu düşünmüyorum. Bu bir eserdir. Biz ölüp gideceğiz. Yeni nesil de burada hizmet edecek. Yabancı uyruklu insanlar da gelip burayı görüp imrenecek" dedi.

Albayrak, sözlerinin devamında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın ihtişamının kafileyi çok etkilediğini belirtip ekledi: "Köşkü gördükten sonra birçok yabancı futbolcumuz da Türk vatandaşı olmaya karar verdi."

İşte bu sözler sonrasında sosyal medyada bu yabancı oyuncuların kim oldukları tartışılmaya başlandı. İşin aslı; Gençlerbirliği maçı için Galatasaray kafilesinde sadece 3 yabancı oyuncu bulunuyor. Bu isimler de Uruguaylı kaleci Muslera, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Alex Telles ve Portekizli genç yetenek Bruma.

Kaynak: FutbolArena.com