İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin gönderilmesinden sonra takımınbaşına getirilen A Milli Takım hocası Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Cimbom önce kupada Eskişehir’i ardından da ligde Akhisar’ı hırslı ve mücadeleci bir oyun neticesinde devirdi.

Bu iki maç sonrası gözler teknik Hamzaoğlu' na çevrildi. Zira İtalyan hoca Prandelli döneminde takımdaki arkadaşlığın bittiği ve oyuncular arasında birtakım sıkıntıların olduğu belirtiliyordu.

OYUNCULARIN SORUNLARIYLA TEK TEK İLGİLENDİ
Aslan'ın son iki maçında işler tersine döndü. Karşılaşma önceleri futbolcular yedek kulübesinin önünde Hamzaoğlu ile birlikte çember oluşturarak birbirlerine galibiyet sözü veriyor. Oyuncular da gol atıktan sonra doğrudan hocalarına koşup gol sevinçlerini paylaşıyor. Takımdaki bu birliğin kısa sürede meyve vermesinin sırrı da ortaya çıktı. Başarılı hoca gelir gelmez oyuncularla birebir iletişim kurdu.

Hepsinin tek tek sorunlarını dinleyip çare bulmaya çalıştı. Florya'daki çalışma odasının kapısını çalan veya idmandan sonra kendisiyle görüşmek isteyen oyuncuları da kesinlikle geri çevirmedi. Oyuncalarına güven veren ve futbolcuların adeta dert ortağı olan Hamzaoğlu kısa sürede takımda bir ailehavası oluşturdu.