Galatasaray'da son yıllarda ivme kazanan 'Bordo-Mavi moda' bu yaz da devam etti. Olcan Adın, Sarı-Kırmızılı kulübün son dönemde kadrosuna kattığı Trabzonspor orijinli 6'ncı oyuncu olarak kayıtlar geçti. Cimbom yakın geçmişte Karadeniz ekibinde yıldızını parlatan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Engin Baytar, Umut Bulut ve Ceyhun Gülselam'ı kadrosuna katmıştı.

Ancak Olcan bu isimlere eklenen son halka olacakmış gibi görünmüyor. Nitekim Galatasaray yönetiminin transfer listelerinde uzun süredir yer alan yıldız kaleci Onur Recep Kıvrak için de Trabzonspor'a yeni bir teklif sunduğu ortaya çıktı. Teklifin ayrıntılarına gelince...

95, milyon euro verebileceklerini bildirdiler
Alınan bilgilere göre Galatasaraylı idareciler Onur Kıvrak konusundaki taleplerini Olcan pazarlığı devam ederken Trabzonspor'a ilettiler. Sarı-Kırmızılılar, Karadeniz ekibinin yöneticilerine satmak istedikleri halde milli kaleciye talip olduklarını ve bu transfer için 9,5 milyon euro verebileceklerini bildirdiler. Fakat burada bir şart koşuldu. Sarı-Kırmızılılar birçok Avrupa kulübünün transfer listesinden yer alan Fernado Muslera'nın satılması halinde tekliflerinin geçerli olacağının da altını çizdiler.

Taraftar çekincesi
Onur'un bir süre önce maddi konular yüzünden Trabzonspor yönetimi ile ters düştüğü belirtiliyor. Tecrübeli eldivenin bu yüzden camiayı çok sevmesine rağmen Trabzonspor'dan ayrılma ihtimalini gündeminde tuttuğu belirtiliyor. Ancak bu transferde Onur'dan çok Bordo-Mavili yönetiminin sergileyeceği tavır önem kazanıyor. Trabzonsporlu idareciler, taraftarın çok sevdiği Onur'u satma konusunda en çok taraftar tepkisinden çekiniyor.

Tolga örneği ortada
Son dönemde Galatasaray'a kaptırılan 6 oyuncuun yanı sıra geçen sezon takımın bir diğer kalecisi Tolga Zengin'i Beşiktaş'a satan Trabzonspor yönetimi, ağır eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Onur'un da gidenler kervanıa katılmasının camiada patlamaya neden olabileceği yormlarını beraberinde getiriyor.

Fiyatı 18 milyon euro
Galatasaray, Muslera için 18 milyon euro civarında bir bonservis bedeli belirledi. Uruguay'ın Dünya Kupası'ndan elenmesi sonrası tatile çıkan başarılı eldivenle özellikle İngiliz kulüpleri yakından ilgili.

Bugün