Kulüpler Birliği toplantısından önce konuşan Dursun Özbek, sezonun iptal edilmesinin mümkün olmayacağını aktardı.

Dursun Özbek'e eleştiri: "Bu isimlere ne gerek var?" Dursun Özbek'e eleştiri: "Bu isimlere ne gerek var?"

"LİGLERİN İPTAL EDİLMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Özbek, yaptığı açıklamada: "Kulüpler Birliği'nde yapılacak olan toplantı, bölgeye yardım gönderme ile ilgili olacak. Şu an ligin iptal edilmesi söz konusu değil." dedi.

KÜME DÜŞMENİN KALDIRILMASI BEKLENİYOR

Bu arada depremden etkilenen takımların mağdur olmaması için tüm profesyonel ve amatör liglerde küme düşmenin kaldırılması bekleniyor.

Önümüzdeki hafta başında TFF, liglerin akıbeti hakkında bir açıklama yapacak.

"100 TANE KONTEYNER SEV EDECEĞİZ"

Deprem bölgelerinde kurulacak olan konteyner kente destek olacaklarını söyleyen Başkan Özbek, "Herkes burada. Yönetim kurulu üyesinden, sporcusuna kadar herkes bölgeye azami desteği vermek için elinden geleni yapıyor. Orada binalar yerle bir oldu. İnsanların günlük ihtiyaçlarının dışında bir de barınma ihtiyacı doğdu. Bu doğrultuda Çevre ve Şehircilik Bakanı ile konuştum. Konteyner kent kurulması için çalışmaların olduğunu söyledi. 'Biz Galatasaray Spor Kulübü olarak bu konteyner kente destek vermek istiyoruz' dedim. İlk aşamada 100 tane konteyner sevk edeceğimizi belirttim. Kendisi de memnun oldu. Valinin özel kalemiyle de görüştüm. Onlara da bu hazırlığı yaptığımızı söyledim. Ayrıca bölgede irtibatı kurması için merhum başkanımız Mustafa Cengiz’in oğlu Sarper Cengiz’le irtibata geçtim. Kendileri Antep’te olduğu için bölgeyi iyi tanıyorlar. Onunla beraber kurduğum bu köprüyle 100 konteynerı Antep’e ulaştırmaya çalışacağız. Eksikler bitmiyor. Biz camia olarak en üst seviyede nasıl destek olabilirsek olmanın gayreti içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.