Galatasaray'ın 1-1 sona eren Fenerbahçederbisinin ardından mücdelenin hakemi Ali Palabıyak'a olan öfkesi sürüyor. Sarı Lacivertliler'in 71'de Eljif Elmas'ın ayağından bulduğu golden önce Nabil Dirar'ın Sofiane Feghouli'ye yaptığı harekete faul verilmemesine büyük tepki gösteren Sarı Kırmızılı camia, VAR kayıtlarının açıklanmasını istedi.

Twitter'dan #VARKayıtlarıAçıklansın! şeklinde bir etiket oluşturan Sarı Kırmızılılar kulüp, resmi Twitter hesabından Palabıyık'ın golden sonra VAR odasıyla görüştüğü anın fotoğrafını paylaştı.

Görüşme sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan başkan Mustafa Cengiz, "Hem genel hem de bir 'Hayırlı olsun' ziyaretiydi. Tabii ki "kara pazar" ile de ilgili bir görüşme yaptık. VAR görüşmelerini de talep ettik. Daha sonra bir açıklama yayınlayacağız" dedi.

"Dehşete düştük"

Daha sonra ise Trtspor'a bağlanan Cengiz şunları söyledi: VAR'a rağmen kurallara uyulmaması bizi dehşete düşürdü. Öyle bir gün gelir, aynı yıl üst üste yeneriz. Biz adil yarış istiyoruz. Ali Palabıyık ile kişisel bir sorunumuz yok. Biz genç hakemleri destekliyoruz. Bir cürum işlenmiştir ve cezaya tabiidir.