Hakemlerin baskı altına kalmaması gerektiğini söyleyen Şükrü Ergün "Bizim ilgi alanımıza giren hakemlerin etki altında kalıp kalmaması. Hakemleer etki ve baskı altında kalmadan lehimize ve aleyhemize hata yapmadan, insani hatalarla maç yönetsin istiyoruz" dedi.

SİVASSPOR-FENERBAHÇE MAÇI İMASI

Hakemlerle ilgili açıklamalarına devam eden sarı-kırmızılı yönetici "Geçmişte yapılan hatalar üzerinde konuşmadık. Bu hayatında doğal akışı içerisinde olan bir şey. Hakemler de insan, onlar da hata yapacaktır. Hem bizim hem de rakiplerimizin adına hatalar olacaktır. Kimse açıklama yapmadı. Ağlama sızlama olmadı. Ne zaman ki geçen hafta açıklama yapıldı, bazı takımların hatalarına yönelik telafiler oldu. Bunun üzerine açıklama yapılma yoluna gidildi" ifadelerini kullandı.

"KAYITLARI ÇIKARSINLAR GEREKENİ YAPARIZ"

İlk kez hakemlerle ilgili olarak açıklama yapıldığını dile getiren Şükrü Ergün, "Bu sezon Galatasaray hakemler hakkında konuşmadı. Bunu söyleyenler kayıtları çıkarsınlar, biz de gerekeni yaparız" diye konuştu.

"BÜTÜN MAÇLAR BİZİM İÇİN DERBİ"

Şampiyonluk mücadelesi hakkında konuşan Ergün, "Bundan sonra bütün maçlar bizim için derbi. Büyük takım, küçük takım yok. Kalan maçlarımızı kazanmak zorundayız. Önemli maçların her takım için adil yönetilmesi" açıklamasını yaptı.

"BUNU KİMSE İSTEMEZ"

Hakemleri baskı altına almak gibi niyetlerinin olmadığını dile getiren Şükrü Ergün, "Hakemler bizi kayırsın, rakiplerimize haksızlık yapsın. Bunu kimse istemez. Tek söylediğimiz hakemler baskı altında kalmasın. Çıksınlar maçı hatasız yönetmeye çalışsınlar. İnsani hatalar elbette olacaktır. Bazı hatalar üst üste aynı maç içerisinde oluyorsa, insanın isyan edesi geliyor" dedi.

Sporx