Sarı-kırmızılı kulüp, Bursasporlu Şener Özbayraklı, River Plate’ten Eder Balanta ve Arsenal’in golcüsü Joel Campbell için temaslarını yoğunlaştırdı. Teknik Direktör Prandelli’nin istediği üç oyuncu konusunda tüm şartların zorlandığı belirtildi.

Galatasaray transferde üç koldan çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz günlerde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen transfer zirvesinin ardından sağbek, stoper ve forvet takviyesi için atağa kalkılırken, üç aday üzerinde karar kılınmıştı.

Bunlar; Bursasporlu Şener Özbayraklı, River Plate’ten Eder Balanta ve Arsenal’in golcüsü Joem Campbell. İşte bu oyuncunun transferinde son gelişmeler şöyle:

1. ŞENER YARIN BELLİ OLUYOR:

Galatasaray Bursaspor’un kapısını ikinci kez çalarak Şener’i istedi. Daha önce bu futbolcu için “Satmayacağız” açıklaması yapan yeşil-beyazlıların başkanı Recep Bölükbaşı, ikili ilişkilerin iyi olması üzerine konuyu Şenol Güneş’e bir kez daha sorabileceğini iletti.

Bursaspor şu anda Slovenya’da kampta ve başkan Recep Bölükbaşı da soluğu yarın burada alacak. Şenol Güneş’le yapacağı toplantıdan sonra Şener konusunda Galatasaray’a resmi kararını iletecek. Ancak Güneş’in Şener’in satılmasına sıcak bakmadığı gelen haberler arasında.

2. RIVER PLATE YÜKSEK UÇUYOR:

River Plate forması giyen 21 yaşındaki yetenekli stoper için istenen rakam abartılı bulundu. Arjantinliler kapıyı 10 milyon eurodan açarken son olarak 8 milyon euroya kadar indiler. Ancak Galatasaray için bu rakam yüksek ve sarı-kırmızılılar öncelikle oyuncuyu kiralama arzusunda. Satın alma opsiyonu ile oyuncuyu bir sezonluğuna kadrosuna katmak isteyen Cim-Bom’da Prandelli’nin çok istediği Balanta için görüşmelerin son ana kadar süreceğinin altı çizildi.

3. ARSENE WENGER ‘ASLAN’ DEDİ:

Arsenal’in Kosta Rikalı golcüsü Campbell için Galatasaray’ın resmi temasları sürüyor. İngilizler de kararlarını 1-2 gün içinde iletecekler. Ancak Galatasaray’ın bu transfer için umudu çok yüksek. Çünkü Arsene Wenger oyuncunun ayrılması halinde Galatasaray’da oynamasını arzu ettiğini sarı-kırmızılılara iletti. Bu nedenle Campbell Arsenal kadrosu içinde yer almaması halinde Galatatasaray bu transferde önceliğe sahip.