Radyospor'dan Özgür Sancar'ın bu konudaki sorusunu yanıtlayan Ergün, "Drogba ne performansı ne de kişiliği konusunda tartışılacak bir isim değildir. Drogba’nın geçmişi ortada; bugüne kadar ortaya koyduğu performans ortadadır. Spor insanlarının dönem dönem performanslarında inişler çıkışlar olması çok doğaldır. Sonuçta onlar da insan. Fiziksel ve ya psikolojik yorgunlukları olabilir. Ama profesyonel Drogba böyle bir sıkıntısı olsa bile çok çabuk aşma eğilimindedir. Her zaman olduğu gibi takımın taşıyıcı oyuncularından olacak'' diye konuştu.

SÖZLEŞME YENİLEME KONUSU PERFORMANSINI ETKİLEMEZ

Kulüp Sözcüsü Ergün, ''Drogba’yla sözleşme yenilemesinde varılmış net bir sonuç yok görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak Drogba çok profesyonel bir oyuncu sözleşme imzalaması veya imzalamaması şu anki oyununu kesinlikle etkilemez'' dedi.
 
SEMİH'LE İLGİLİ İDDİALAR OYUNCUYA YARAR SAĞLAMAZ


Şükrü Ergün, ''Semih Kaya ile ilgili bize gelen bir teklif yok. Bunlar menajerlerin dönem dönem çıkarttığı şeyler ya da yapılan spekülasyonlardır. Bunlar kesinlikle oyuncuya yarar sağlamaz özellikle de devre arası dönemde. Aynı oyun bu sezonun başında Burak için de oynandı ve Burak’ın performansı üzerindeki etkisini hep birlikte gördük. Yazık günah bunları yapmamak lazım. Ortada fol yok yumurta yok sadece dedikodu var'' diye konuştu.
 
HER MAÇ GİBİ DERBİYE DE KAZANMAK AMACIYLA ÇIKACAĞIZ

Ergün, bundan sonra Galatasaray için her maçın final olduğunu belirterek, "Galatasaray her maçı kazanmak için çıkar. Bu haftaki derbide onlardan bir tanesi. Kazanacağımıza inanıyoruz. Son puan kaybı hiç bir koşulda takımımıza olan güveni azaltmaz. Her zamanki coşkulu oyunumuzu sahaya yansıtacağız ve kazanacağımıza inanıyorum. Önce derbi, sonra Chelsea. Galatasaray, Avrupa'da kazanma geleneği olan bir takımdır. Haftaya Chelsea karşısında avantajlı skor alacağımıza inanıyorum" dedi.  


Radyospor