Tarık Çamdal’ın yılan hikayesine dönen Galatasaray transferi bir kez daha olumsuz sonuçlandı. Geçen sezonun devre arasında iki kulüp arasında başlayan görüşmelerden bir kez daha anlaşma çıkmadı. Bunda Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan’ın kullandığı ifadeler etkili oldu.
Taraflar arasındaki pazarlıklar uzun süredir sürüyordu. Sarı-kırmızılı yönetimin son olarak yaptığı 3 milyon Euro artı kadroya alınmaya 2 oyuncu teklifine, Eskişehir, “4 milyon Euro artı kadrodaki futbolculardan birini isteriz” yanıtı verdi. Anlaşmanın an meselesi olduğu konuşuluyordu.

AYSAL ÇOK KIZDI

Ancak Mesut Hoşcan’ın kullandığı, “Galatasaray’ın eli mahkum, Tarık Çamdal’ı almaktan başka çareleri yok. Kesinlikle geri adım atmam” sözleri Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın kulağına gitti. Bu ifadelere çok sinirlenen Aysal son sözü söyledi ve Tarık transferini rafa kaldırdı.

Ünal Aysal’ın bu kararı vermesinde Veysel Sarı’nın kamp dönemindeki performansı da etkili oldu. Teknik direktör Cesare Prandelli’nin sağ bekte görevlendirdiği Veysel’in Avusturya kampındaki performansı ve “O bölgede Hamit de var” sözleri Başkan Aysal’ın içini ferahlattı.

Bu arada Eskişehir Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç “Transfer 5.5 milyon Euro’ya bitebilir” açıklamasını yaptı.

(AMK)