Caner Erkin'e açık kapı bırakan Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Caner’in bir gün Galatasaray forması giyip giymeyeceğini şartlar gösterir. Galatasaray’dan ayrılan futbolcuların Galatasaray’a geri dönmesi çok da görülmemiş bir olay değildir. Olaya böyle bakmak lazım. Caner’in Arda ile kavga etmesi nedeniyle ayrıldığı iddia ediliyordu. O konu ile ilgili de bir bilgim yok” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’dan ayrılan futbolcuların geri dönmesiyle ilgili geçmişte örnekler olduğunu belirten Ergün "Bizce oyuncunun Galatasaray’dan nasıl ayrıldığı önemlidir. Caner’in Fenerbahçe’deki performansının bizdekinin önüne geçmesinin takımla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Söz konusu oyuncunun o yılki performansı, o yıl içinde bulunduğu şartlarla ilgili. Fiziksel ve mental kondisyonuyla ilişkili bir durum” dedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da Hürriyet'e yaptığı Caner Erkin açıklamasında: "Caner beğendiğim bir oyuncu. Fenerbahçe’nin kulübüne candan hizmet vermiş bu oyuncuyu azami ölçüde tatmin ederek takımında tutacağını tahmin ediyorum. Ancak taraflar kesin olarak anlaşamazlarsa ve biz de bu süre zarfında o mevkiiye bir oyuncu katamazsak, Caner’i düşünebiliriz"ifadelerini kullandı.

Bugün