Galatasaray'da Avusturya kampına götürülmeyen Portekizli oyuncu Bruma'nın yeni adresi İspanya La Liga ekibi Real Sociedad oluyor. (Sporx 30 Haziran'da duyurdu! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN)
El Diario Vasco'nun haberine göre, Teknik direktör David Moyes'in ısrarla istediği genç oyuncunun bugün San Sebastian'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi. İspanyol Gazetesi AS ise, bu transfer için Çarşamba gününe kadar bekleneceğini aktardı.

AMRABAT KİRALANIP, MALAGA'YA GİTMİŞTİ
Oyuncunun daha önce imza atacağı ancak sözleşme haklarının bir kısmını elinde bulunduran Sporting Lizbon ile ilgili pürüzlerden dolayı beklendiği bildirildi.

8 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralanacak olan Bruma'nın tıpkı Nordin Amrabat'ta olduğu gibi kendisini geliştirip satılarak sarı-kırmızılıların elinin güçlenmesi amaçlanıyor.
Bu sezon ligde sarı-kırmızılıların formasını 20 kez giyen kanat oyuncusu, 1 gol atarken 2 de asist yapmıştı.

TANMAN: "İKİ TALİP VAR, ANLAŞMA YOK"
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, Portekizli genç futbolcu Bruma'ya iki kulübün talip olduğunu söyledi.
Tanman, genç futbolcunun eski kulübü Sporting Lizbon ile İspanya'nın Real Sociedad takımlarıyla görüşme halinde olduklarını belirterek, "Sporting ile Sociedad, Bruma'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Transfer gerçekleşebilir ama Sporting Lizbon'un önceki sözleşmeden dolayı önceliği var" ifadelerini kullandı.