Eski Beşiktaşlı Quaresma için temasa geçen Galatasaray'ın Lille forması giyen  Aurelien Chedjou'yu bitirmek üzere olan Galatasaray'ın gündemindeki diğer isimlerse  Alper Potuk,  Brezilyalı Carlinhos ve Reading forması giyen Jem Karacan olduğu öğrenildi.

CHEDJOU'YA 6 MİLYON EURO

Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray, transferde önceliği savunmaya vermiş durumda. Stoper ve sol bek arayışlarına devam eden sarı - kırmızılı takım Lille forması giyen Chedjou'yu bitirmek üzere. Radyospor'a ulaşan bilgilere göre;   Manchester United forması giyen Ferdinand ile görüşen ancak olumsuz yanıt alan Galatasaray'ın eski futbolcusu Song'un transfer için devrede Restbet olduğu Chedjou'yu 6 milyon euro karşılığında bitirmek üzere olduğu ve oyuncunun Galatasaray'a "tamam" dediği kaydedildi.

CARLİNHOS İÇİN TULUN GİDİYOR

Sol bek için uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Carlinhos için Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un önümüzdeki günlerde bu transferi bitirmek için Brezilya'ya gideceği öğrenildi.

ALPER POTUK TRANSFERİ

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın "Alper konusunda çözülmeyecek bir sorun yok ortada. Sadece şu ligler bitsin, biz başkanlar olarak oturup karşılıklı konuşup, bunun göbeğini keseriz" dedi.

JEM KARACAN LİSTEDE

Galatasaray'ın transferde diğer sürprizi ise İngiltere'de Reanding forması giyen Jem Karacan.  Fatih Terim'in genç futbolcuyu listesine aldığı Jem Karacan için görüşmelerin başladığı iddia edildi.

(Radyospor)