Sezon başında Galatasaray'dan Malaga'ya kiralanan Faslı futbolcu Amrabat kıymete bindi...

İspanya'da oynadığı son 5 maçta 3 gol atan ve 3 asist yapan yıldız oyuncunun bu performansı akıllara 'Galatasaray'a geri dönecek mi?' sorusunu getirdi. Kayserispor'dan alındığında kendisi için verilen 8.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli yüzünden ağır eleştiriler alan futbolcunun son zamanlarda gösterdiği müthiş performans sarı kırmızılı taraftarları da harekete geçirdi. Amrabat'ın tekrar Galatasaray'a dönmesini isteyen taraftarlar Pandev, Eboue gibi isimlerin gönderilmesini ve eski oyuncularının tekrar geri dönmesini istiyor.

İspanyollar tedirgin
Galatasaray'dan geçen devre arasında kiralanan Amrabat'tan çok memnun kalan ve bu sezon başında tekrar kiralanan Amrabat için Malaga kulübü yöneticileri tedirgin. Amrabat'ı kadrosuna katarken 1 milyon Euro kiralama bedeli ödeyen ve 30 Nisan'a kadar da bonservisini 3.5 milyon Euro ödeyerek alma hakkına sahip olan Malaga'nın yöneticileri futbolcunun geri dönebileceği endişesindeler.

İspanyol basınında yer alan bilgilere göre bu tehlikenin farkında olan Malagalı yöneticilerin yakın zamanda Galatasaray'la transfer görüşmelerine başlayacağı ve Amrabat'ı kadroda tutmak istediği ifade edildi. Ayrıca verilen bilgilerde Galatasaray'ın oyuncusunun yükselen performansını yakından takip ettiği ve Amrabat'ı bırakmak istemediği aktarıldı.

Abdürrahim Albayrak: Geri dönecek
Abdürrahim Albayrak önceki günlerde Amrabat'la ilgili bir soru üzerine şu açıklamayı yapmıştı. Yurt dışında oynayan başarılı oyuncularımız var. Amrabat'ı dikkatle takip ediyoruz. Geldiğinde 53 numaralı formayı ona ben vermiştim. Dönecek ve yine 53 numaralı formayı yine vereceğim.