SPORX’te yer alan habere göre, transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Dany’nin takımdan ayrılmak istememesinden dolayı rotasını yeniden yerli piyasaya çevirdi. Fatih Terim döneminde Ömer Toprak’ın transferi için Bayer Leverkusen ile görüşen ancak ‘satmıyoruz’ cevabını alan Galatasaray Yönetimi, milli stoper için son bir hamle daha yaptı. Bülent Tulun ve Erdal Keser ikilisinin yürüttüğü transfer operasyonunda Bayer Leverkusen’e bir kez daha transfer fikri soruldu.

ÖMER, ALMANYA’DA KALMAK İSTİYOR
24 yaşındaki Ömer Toprak için 5 milyon euroluk bir transfer bütçesi ayıran Galatasaray Yönetimi, Leverkusen’in belirlediği 8 milyon euroluk bonservis bedelini düşürmek istiyor. Roberto Mancini’nin ısrarlı bir şekilde ‘stoper’ bölgesine transfer istemesinden dolayı Ömer Toprak’ın transferinde ısrarcı olan Galatasaray diğer bir yandan da Almanya’dan ayrılmak istemeyen milli futbolcuyu ikna turlarına başladı.

YABANCI TRANSFERİ İÇİN DANY BEKLENİYOR
Bayer Leverkusen’in bonservis bedelinde indirime gitmesini bekleyen Galatasaray’ı transfer sürecinde ciddi olarak düşündüren konu ise Ömer Toprak’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak olan Chelsea maçlarında forma giyemeyecek olması. Ömer Toprak’ın alternatifi olarak Rhodolfo’yu da listesinde tutan sarı-kırmızılı yönetim, yabancı bir transfer hamlesi yapabilmek için Dany’in kesin olarak takımdan ayrılması bekleyecek.