Galatasaray, Tarık Çamdal ve Şener Özbayraklı için temaslarını sürdürüyor. İstanbul'da bulunan Sinan Bolat'ın kısa sürede kampa katılması beklenirken Davide Astori transferinde de bu hafta somut adımların atılacağı öğrenildi.


Galatasaray tüm yoğunluğunu savunmanın sağına yapacağı transfere verdi. Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Eboue'nin gelecek sezon takımda düşünülmemesiyle defansın sağında tek alternatifin Veysel Sarı kalması nedeniyle arayışlar hızla sürüyor.

Galatasaray'ın ilgilendiği isimler Tarık Çamdal ve Şener Özbayraklı. Geçen sezonun devre arasında da Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelen Tarık Çamdal, Eskişehirspor ile olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatmıştı. Galatasaray'ın, geçen sezon devre arasında sonuç alamadığı Tarık'ın yeniden yoğun bir uğraş verdiği öğrenildi. Tarık Çamdal için takas ve bir miktar para öneren Sarı-Kırmızılılar, Eskişehirspor'un yanıtını bekliyor.

Tarık Çamdal'ın yanı sıra Bursasporlu Şener Özbayraklı için de temaslar sürüyor. Bursaspor'un Şener için takasa yanaşmadığı için istenilen bonservis bedelinin aşağıya çekilmeye uğraşıldığı kaydedildi. Geçen sezon Bursaspor'un en istikrarlı isimlerinin başında gelen 24 yaşındaki oyuncu da Sarı-Kırmızılılar'ın teklifine sıcak bakıyor.

Galatasaray'ın Porto'dan 1 yıllığına kiralamak için anlaşmaya vardığı Sinan Bolat ise İstanbul'da bulunuyor. Sinan Bolat'ın İstanbul'da sağlık kontrollerini tamamladıktan resmi sözleşme imzalaması ve Avusturya Kampı'na katılması bekleniyor.

GÖZLER DAVİDE ASTORİ
Stoper transferinde ise tüm gözler Caglari'nin tecrübeli ismi Davide Astori'de... Serie A ekibine genç Lucas Ontivero'yu kiralayan Sarı-Kırmızılılar, Prandelli'nin ısrarla istediği Astori için de bu hafta önemli aşama kaydedebileceği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, bu transferde Ontivero ile iyi ilişkileri kullanarak Astori'yi takıma katmayı hedefliyor.

Yeni sezon çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Cesare Prandelli, oyuncuların çalışmalarından sen derece memnun... Uzun sakatlık döneminin ardından takıma dönen Bruma, yeni transfer Olcan Adın ve genç isimler hırslarıyla İtalyan teknik adamın yüzünü güldürdü. Öğrencilerinin hırs ve mücadeleci yapısını beğenen Prandelli, arkadaşlık ortamının kısa sürede oluşması nedeniyle sevincini dile getirdi...

(Lig Tv)