Ligin ilk 3 haftasında zorlu Bursa ve Eskişehir deplasmanlarında kayıp yaşayan ve 5 puanla 7. Sırada kalan Galatasaray, milli maç arası sonrasında zorlu bir fikstür bekliyor.

A Milli Takım'daki mesaisi sona erdikten sonra Çarşamba günü Florya'ya dönecek olan teknik direktör Fatih Terim yönetiminde, Cuma günü oynayacağı Antalyaspor maçının taktik idmanını yapacak olan sarı-kırmızılı takım, 27 günde 6 zorlu maça çıkacak. Cimbom bu dönemde Süper Lig'de 4, Şampiyonlar Ligi'nde iki maçta ter dökecek.

REAL'İN MALİYETİ 533 MİLYON
Nisan ayında İstanbul'da çeyrek finalin rövanşında 3-2 ile dize getirdiği Real Madrid'i bu kez grup aşamasında konuk edecek olan Galatasaray'ın kadrosunda yer alan futbolcular için ödediği bonservis rakamını İspanyol deviyle kantara çıkardık.

Son olarak Bruma'ya 10 milyon ödeyen sarı-kırmızılı takım mevcut kadrosundaki futbolcuların bonservisi için 65 milyon Euro öderken, Real Madrid bu sezon sadece Bale transferi için 91 milyon Euro'yu Tottenham'ın hesabına geçti. Real Madrid'in kadro maliyeti 533 milyon Euro.

Sabah