Sarı-Kırmızılı takımdan kendisine gelen henüz resmi bir teklif olmadığını belirten 27 yaşındaki oyuncu, “Her futbolcu gibi benim de büyük bir takıma gitme gibi bir hayalim var ve bu takımın Galatasaray olmasını çok isterim. Ancak herkesin bildiği üzere şu anda Akhisar Belediyespor’un sözleşmeli futbolcusuyum ve kulübümün menfaatlerini düşünmek zorundayım. Yani kulübüme para kazandırmalı ve ayrılacaksam onları da mutlu etmeliyim. Kulüpler anlaşırsa Galatasaray’da olmayı çok istiyorum” değerlendirmesini yaptı. 

‘Eğer bu iş olursa...’

Transfer olması halinde Galatasaray’da forma rekabetine hazır olduğunu da sözlerine ekleyen Güray, şunları söyledi: “Eğer böyle bir şey gerçekleşirse tabii ki de çok güveniyorum kendime. Evet, Galatasaray büyük bir kulüp, büyük yıldızlar var ama onların arasında daha iyi oynarım diye düşünüyorum. Kendimi çok daha çabuk geliştirip, takıma çok daha fazla katkı sağlayabilirim.”

Hamzaoğlu’nun gözdesi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun, Denizlispor ve Akhisar Belediyespor’da beraber çalıştığı Güray, sol bek, sol ön ve sağ kanatta forma giyebiliyor. Bu nedenle Hamza hocayla çalıştığı dönemlerde takımın vazgeçilmez isimlerinden biriydi.