Napoli kulübü 37 milyon euroya Real Madrid'den kadroya katılan Gonzalo Higuain'in bu Betboo maç öncesinde taraftarlara tanıtılacağı duyurdu ve Napoli taraftarları da 60 bin kapasiteli olan San Paolo Stadyumu'nun biletlerine adeta hücum etti.

60 BİN BİLET TÜKENECEK 

Napoli kulübü resmi sitesinden yağtığı açıklamada bilet fiyatlarının, 6 farklı tribünde 10 eurodan başlayarak, 18, 25, 30 ve 60 euro olarak satışa çıktığını açıkladı. Ayrıca 12 yaşından küçüklere indirim yapılacağı da belirtildi. İtalya'dan gelen son bilgilerde, 60 bin kapasiteli San Paolo Stadı'ndaki karşılaşma için şu ana kadar 44 bini aşkın bilet satıldığı ve maç saatine kadar bütün biletlerin tükeneceği belirtildi.

Yüksek miktarda satışın gerçekleştirilmesinde Higuain'in transferi kadar Drogba, Melo, Muslera ve Sneijder gibi yıldız oyuncuların sarı-kırmızılı takımın formasını giymesinin de büyük bir rolü olduğu ifade edildi. 

HIGUAIN İÇİN DE HAZIRLIK VAR 

Napoli taraftarlarının Gonzalo Higuain'i karşılamanın yanı sıra önümüzdeki sezon Galatasaray gibi Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması ve bir Şampiyonlar Ligi provası şeklinde geçecek olması da taraftarları bu maç öncesinde oldukça heyecanlandırmış durumda.

Napoli'nin sponsoru olan l'Acqua Lete'in adına düzenlenecek olan bu kupa 9. kez sahibini bulacak. Galatasaray ve Napoli takımları 90 dakika içinde berbaerliği bozamazlarsa karşılaşma da seri penaltı atışlarına geçilecek.

Sporx