Süper Lig'de 2.'lik ve Türkiye Kupası'nda finali kazanarak sezonu noktalamak isteyen Galatasaray için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Güney Amerika'da yayın yapan basın organları, Alex Telles'in ardından bir ismin daha Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi. Devre arasında başlayan transfer harekatı durmayan Galatasaray'da, Brezilyalı genç yeteneğin bonservisine büyük bir teklif yaptı fakat umduğunu bulamadı.

Sezon başında Aurelien Chedjou'nun transferine rağmen savunmada yaşadığı sorunları bir türlü aşamayan Galatasaray, Kamerunlu oyuncunun bel sakatlığından sonra ondan umudunu tamamen kesti. Listesine Alex Telles örneğinde olduğu gibi Güney Amerika'dan genç oyuncular ile bazı tecrübeli futbolcuları alan sarı kırmızılılar Brezilya'dan gelen haberle yıkıldı.

Brezilya basınında çıkan habere göre Brezilya'nın Botafogo takımında forma giyen ve henüz 19 yaşında olan Doria için harekete geçen Galatasaray, yaptığı 10 milyon Euro'luk teklifin reddedilmesi ile şok oldu. 1994 doğumlu oyuncu için yaptığı tekliften son derece umutlu olan Galatasaray, buna rağmen oyuncudan umudunu kesmiş değil.

Aynı zamanda Bruma'nın da danışmanlığı yapan Sbsfoot şirketinin menajerliğini yaptığı sol ayaklı oyuncuyu aynı zamanda Monaco da istiyor.


Eurosport