Sarı kırmızılı takım, savunmada Semih Kaya ve Sabri Sarıoğlu, forvette Burak Yılmaz'ın eksikliğine karşın Eskişehir deplasmanından 3 puanla dönerek zorlu bir dönemeci geçti ve şampiyonluk yarışında ezeli rakiplerini takibe devam etti. Önümüzdeki hafta Türk Telekom Arena'da Balıkesirspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da golcü Burak Yılmaz'ın kesin olarak forma giyecek düzeye geleceği bildirildi. Semih Kaya'nın 2 hafta sonra düzelmesi beklenirken, ikinci kaptan Sabri Sarıoğlu ise Fenerbahçe derbisine hazır olacak.
Galatasaray, Kadıköy'deki derbiye kadar ligde kayıpsız yoluna devam etmeyi planlarken, Fenerbahçe maçında ise tüm sakatları iyileşmiş, ideal kadro ile çıkmanın hesapları yapılıyor. Böylece Burak, Semih ve Sabri derbide kesin olarak forma giyecek düzeye gelirken, savunmadaki sıkıntıların azalacağı düşünülüyor.
 
OLCAN SEVİNCİ
Transfer döneminin en flaş ismi olan Olcan Adın'ın, sarı kırmızılı forma ile henüz beklenen düzeye gelmemesine karşın, Bursaspor maçında Umut Bulut'un golünde yaptığı mükemmel asistle Eskişehir'de galibiyeti getiren golün ortasını yapması da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu fazlasıyla memnun ettiği öğrenildi. Olcan Adın'ın Trabzon'daki olumlu performansına ulaşması için Hamza Hamzaoğlu'nun, öğrencisi ile özel toplantılar yaptığı ve Telles ile birlikte sol kanatta kullanmayı planladığı da öğrenildi.