Son 2 sezonun şampiyonu olan sarı-kırmızılılar, bu sezon canlı bahis siteleri geçen yılki Şampiyonlar Ligi başarısının da üzerine çıkmak istediği için daha güçlü ve geniş bir kadro kurmayı planlıyordu. Ancak TFF'nin almış ve uygulayacağını açıkladığı yabancı oyuncu sınırlaması kararı, camianın elini kolunu bağladı.

ONDAN ASLA VAZGEÇİLMEDİ...

Culio'yu göndererek yabancı kontenjanını 10'a düşüren Galatasaray'ın hedefi, bir yabancı oyuncuyu daha göndererek, Terim'in en çok istediği isim olan ve uzun süredir takip ettiklerini açıkladığı Sporting'in yıldızı Bruma olacak.

Fatih Terim, sarı-kırmızılıların geçtiğimiz gün yapmış olduğu idmanın ardından verdiği ropörtajında da genç Portekizli'nin transferi için umutlu konuştu. Terim, Bruma için oyuncunun Sporting'e açtığı davayı ima ederek, biz tüm şartlar için hazırız mesajını verirken, ''Bruma ilgilendiğimiz bir oyuncu, ama 10 yabancı var. Sıkıntımız yok, acelemiz de yok. Bir eksilme durumunda, hazır durumdayız. Bruma ile görüşmeler vardır'' ifadelerini kullandı.

TERİM PORTEKİZLİLERİ DE DOĞRULADI

Terim, biz hazırız mesajı verirken, son günlerde Portekiz basınında çıkan Galatasaray'ın Bruma ile ücret ve sözleşme şartları konusunda anlaştığı haberlerini de doğrulamış oldu. Galatasaray Bruma, davayı kazanır ve serbest kalırsa bonservis ücreti ödemeyecek. Bruma'ya ise gitmesi düşünülen Elmander'in aldığı yıllık ücret olan 1,8 milyon euro garanti para verilecek. Portekiz basını genç yıldızın bu teklifi kabul ettiğini iddia etmişti. Bruma'nın davayı kazanamaması durumund ise sarı-kırmızılıların Portekiz kulübü ile 8.5 milyon euroya anlaştığı ifade edilmişti.

BRUMA DA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Geçtiğimiz gün tek başına Lizbon'un yerel lig ekiplerinden Alcainça Athletic Club'ın tesislerinde çalışırken görüntülenen Bruma, Portekiz basınına tesislerde çok kısa bir açıklamada bulundu. Bruma uzun süredir futbol oynayamadığını ve davanın bir hafta içerisinde neticelenmesini beklediğini söylerken, ''Artık tek istediğim futbol oynamak, Lizbon'da ya da başka bir takımda'' ifadelerini kullandı.

BİRİ GÖNDERİLECEK

Galaatsaray'ın yabancı oyuncu transferi yapabilmesi için, kadrosunda yer alan bir ismi göndermesi gerekirken, Elmander için ortaya atılan Norwich City iddialarının ardından, bu ismin İsveçli oyuncu olması beklentileri de yükseldi.

Sporx