Galatasaray ile yollarını ayıran ve şu an boşta olan Cesare Prandelli'nin ismi İtalyan devi Milan ile anılıyor. Kırmızı-siyahlıların kötü gidişatının ardından teknik direktör Filippo Inzaghi ile yolların ayrılacağı belirtiliyor. 
Yeni teknik adam için ise iki hocanın ismi öne çıkıyor. Eğer sezon sonuna kadar beklenir ve değişiklik o zaman yapılırsa Luciano Spalletti favori aday olarak görülüyor. Ancak değişikliğin devre arasında ya da yakın bir gelecekte yapılması durumunda Prandelli öne çıkıyor çünkü Spalletti'nin Zenit ile sözleşmesi haziranda sona eriyor. 
 
Ligde sekizinci sırada bulunan Milan cumartesi günü Lazio ile deplasmanda karşılaşacak. Milan'ın sahibi Berlusconi'nin, bu maçın sonucuna göre Inzaghi'yi görevden alabileceğine dikkat çekiliyor. 41 yaşındaki çalıştırıcının görevine son verilip, Prandelli'nin yeni antrenör olması sarı-kırmızılıları da yakından ilgilendiriyor. 
 
Çünkü İtalyan teknik direktör, Galatasarayla ayrılığının ardından iki sene takım çalıştırmaması durumunda, sarı-kırmızılılardan 3.4 milyon euro alacak. Ancak bu süre içerisinde bir takımın başına geçmesi durumunda sadece yarım sezondan alacağı olan 1.2 milyon euro ödenecek.