Galatasaray'ın en çok eleştirilen futbolcuları arasında yer alan Danny, Karabükspor yolunda.

Karabükspor, Galatasaray'ın tartışılan stoperi Danny için harekete geçti. Kırmızı-Mavili takım, Kamerunlu stoperi ilk yıl kiralık olarak kadrosuna katacağı, satın alma opsiyonunun da Karabükspor'da olacağı öğrenildi. Bu transferin önümüzdeki günlerde bitmesi bekleniyor.

Amrabat'ın ise ; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Hull City, Galatasaray'ın devre arasında takımdan ayrılması gündemde olan Faslı yıldızı Nordin Amrabat'ı kadrosuna dahil etmenin planlarını yapıyor.

Express.co.uk'un haberine göre İngiliz kulübü, Amrabat'ı sezon başında kiralık olarak kadrosuna katmak üzere sarı kırmızılı kulüple görüşmelerde bulundu ancak transfer bazı sebeplerden ötürü gerçekleşemedi. Tekrar Faslı oyuncunun peşinde düşen Hull City'nin bu sefer şansı daha yüksek gözüküyor.

Avrupa'ya gitmeye yeşil ışık yakan Amrabat'ın menajerliğini yapan Barry Thomas, "İngiliz kulüplerinin bizimle ilgilendiğini biliyoruz. Galatasaray ile devam eden bir sözleşmemiz var. Ancak Türkiye'deki yabancı sınırlaması, bizi farklı yönlere itiyor. Tabi herşey Galatasaray'a bağlı." şeklinde konuştu.