Sarı-kırmızılıların dört oyuncusu birden yakın takibe aldı.

CİDDİ TEKLİFLER VAR

Galatasaray’ın sezon başından bu yana yükselen çizgisi ve son iki maçta sergilenen üst düzey performans oyunculara ilgiyi artırdı. Sarı-kırmızılı futbolcular şimdiden Avrupa kulüplerinden ciddi teklifler almaya başladı.

ICARDI'YI MOU İSTİYOR

Aslan’ın kiralık futbolcusu Icardi, Jose Mourinho yönetimindeki Roma’nın gündemine gelirken, bir başka İtalyan ekibi Milan ise Torreira için nabız yoklamaya başladı. Galatasaray’da çok mutlu olan iki yıldızın ise ayrılık fikrine sıcak yaklaşmadığı öğrenildi.

NELSSON DEFTERİ YENİDEN AÇILDI

Sevilla’da ise Nelsson defteri yeniden açıldı. İspanyolların, devre arasında bu transferi gerçekleştirmek için çalışmalara başladıkları bildirildi. Dünya Kupası’nda Danimarka formasıyla mücadele edecek olan başarılı stoperin buradaki performansı da taliplerini artırabilecek ve bedeli konusunda sarı-kırmızılıların elini güçlendirecek.

Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı

SÜRPRİZ TEKLİF MERTENS'E GELDİ

Cim-Bom’a bir sürpriz teklif ise Mertens için geldi. Japonya’dan Vissel Kobe’nin cazip bir öneride bulunduğu, ancak Belçikalı futbolcunun buna olumsuz yanıt verdiği ifade edildi. Galatasaray’da sezonun flaş ismi Boey’un ise Fransız kulüplerinin gözdesi olduğu biliniyor.

(Milliyet)