Geçen sezon Galatasaray’ın vazgeçilmez ismi olan Maicon, bu sezon eski günlerini aratırken, bunun nedeni olarak değişik iddialar ortaya atıldı.

Galatasaray taraftarının da çok sevdiği Maicon'un eşi Ursula Roque, 2 ay önce İstanbul’u terk etti. Eşi ile çocuklarından ayrı kalmak Brezilyalı yıldızı olumsuz etkilerken, Terim ve arkadaşları, toparlanmasına yardımcı olmaya çalışıyor.

Maicon’un Al Hilal Kulübü’ne gitmesine transferin son günü Galatasaray’ın “Evet” demesi ve Fatih hoca ile diyaloğunun iyi olmadığı da bu iddialar arasında yer aldı. Ancak gerçeklerin çok farklı olduğu ortaya çıktı.

Maicon ile eşi Ursula Roque’nin 2 aydır ayrı yaşadığı öğrenildi. Tam bir aile babası imajı veren ve sürekli eşi, çocukları ile vakit geçiren Maicon, özel hayatındaki bu sorun nedeniyle psikolojik olarak zor günler geçiriyor.

TAM BİR TARAFTARDI

Geçen sezon Türk Telekom Stadyumu’nun müdavimi olan Ursula Roque da eşinden ayrı olduğu için bu sezon uzun süredir Galatasaray maçlarına gelmiyor.

Geçen yıl Alanyaspor maçında eşine sert faul yapan Tzevallas’a yaptığı kafa kesme hareketi ve Galatasaray bayrağı sallaması ile taraftarın da sevgilisi haline gelen Ursula Roque, İstanbul’dan ayrıldı.

Hürriyet