İşte detaylar:

Galatasaray çok etkili değildi. Sadece 1 tane Falcao'nun kafa vuruşu vardı. Galatasaray'ın alışık olduğumuz oyunu pas trafiğini rakip sahada yapmak ve sonuca gitmek. Bundan da uzaktı. Hatayspor ise oyunu doğru oynadı ve karşılığında 3 puanı aldı. Galatasaray'da performanslar bireysel olarak değerlendirilmeli ve ele alınmalı ayrıca.

ÖMER BAYRAM'I HEDEF ALDI

İsim vereyim o zaman biri Ömer Bayram'dır. Bundan önce kaprisleri vardı. Bazen yapmış olduğunuz kaprisler nedeniyle performans alamıyorsunuz. Karşınıza da böyle bir performans çıkıyor. Bu şansı vermeyeceksin. Sen profesyonel bir futbolcusun. Kaprisin olamaz. Çıkarken tepki veriyor. Tepkiyi takım arkadaşına değil teknik ekibe veriyorsun. Neymiş, oynatılmıyormuş da sonradan giriyormuş. Öyle bir düşünce tarzı yok. Yüzde yüz hazırsan zaten onu hissettirirsin saha içerisinde. Değilsen de o güçsüzlüğün fazlasıyla ortaya çıkar.

DUBAİ'Yİ Mİ TERCİH EDERSİNİZ

Şampiyonluğa oynadığınız bir senede bu kadar problemler de varken tatil beldesi olarak Dubai'yi mi tercih edersiniz, yoksa tesisleri mi? Ne kadar cezalı olursan ol, ne kadar sakat olursan ol. Benim tarzım o değil. Benim tarzım İstanbul dışına çıkmak değildir. Yapabileceğim çalışmayı yaparım. Tabii ki haklarıdır, farklı bir lig oluyor, yoruluyorlar, ona da bir saygısızlığım yok ama cezalı da olsanız gittiğiniz bir yerde virüse yakalanma ihtimaliniz var. Döndüğünüz maçta oynamama ihtimaliniz var. Bunu bir oyuncu düşünmek zorunda.

Galatasaray iki tane kredisini kaybetti. Bu saatten sonra o vardı, bu yoktu değil tamamen şampiyonluk mentalitesinin sahada yüzde yüz etkili olmak zorunda, hangi oyuncu oynayacaksa. Bir şeylerin mazereti kalmadı. 9 maç kaldı. Nasıl 8 puanlardan gelip şampiyon olduysanız, bazı şeylerin karşılığını fedakarlık olarak vermeniz lazım. Son 9 maçta yüzde yüzünüzü vermelisiniz. Oyuncu grubu nasıl düşünür, psikolojik sorunları nedir, ne yaşar, ne eder bilemem. 9 maçlık periyotta her şey değişebilir. Ancak büyük takımlar 9 puan öndeyse çok fazla hata yapmazlar.

(Fotomaç)