İşte Nevzat Dindar'ın açıklamaları:

"Torrent olmasaydı sadece sonuç değişik oabilirdi ama görüntü, hafta başında aldığım bilgiler doğrultusunda oyuncular hiç motive değildi maça.

Galatasaray için kabul edilebilir bir sezon değil. Bir-iki zorlu maç sonrası Galatasaraylı futbolcular prim beklemişti. Barcelona maçları ve Beşiktaş. Beşiktaş maçı özellikle. Soyunma odasında oyuncular prim istedi ve bu talepleri karşılanmadı. Bunlar çok önemli şeyler. Hafta başında aldığım bu motivasyonsuzluğun birikimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Zaten oyuncuların alacaklarının tamamını alamadığını yüzde 30'unu aldığını biliyoruz. Bu konuda yönetimi hatalı buluyorum.

Beşiktaş galibiyeti sonrası koro halinde futbolcular başkanı çağırdı soyunma odasına, başkan gitmiyor, sonra X bir yönetici gidiyor soyunma odasına ardından futbolcular büyük bir hayal kırıklığına uğruyor."

STADI TERK ETTİ

Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesinde tüm gözler Kadıköy'e çevrilirken sarı-kırmızılıların yönetim ekibi de alışılmışın aksine deplasmana kalabalık bir grup halinde geldi.

Aykut Kocaman'dan Fernando Muslera sözleri Aykut Kocaman'dan Fernando Muslera sözleri

Fenerbahçe yönetiminin de tam kadro Ülker Stadyumu'nda yer alması sonrasında küçük çaplı bir protokol krizi çıktı. Kısa süreli bir oturma düzeni sorunu yaşansa da sarı-lacivertli idareciler devreye girdi ve sorun çözüldü.

Aslantepe'deki ilk derbiyi birlikte izleyen başkanlar Ali Koç ve Burak Elmas, bu kez tribünde bir araya gelmedi. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, 2. golden sonra stadı terk etti.

(Milliyet)