Galatasaray'ın eski futbolcusu Harry Kewell, sarı-kırmızılı ekibe teknik direktör olarak dönmek isteyip istemeyeceği sorusuna, “Eğer kendimi iyi bir antrenör olarak ispat edersem ve iyi bir fırsat yakalarsam benim için cevap her zaman ‘evet' olur” cevabını verdi.

2008 ile 2011 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen Avustralyalı futbolcu Harry Kewell, şimdilerde İngiltere 2. Lig takımlarından Crawley Town’un teknik direktörlüğünü yapıyor.

Galatasaray'a teknik direktör olarak dönmek isteyip istemeyeceği sorusuna efsane oyuncu, “Antrenörlük yapmak gibi konularda daha kariyerimin başlarındayım. Galatasaray'da oynarken ailemle beraber güzel bir üç yıl geçirdim. Eğer kendimi iyi bir antrenör olarak ispat edersem ve iyi bir fırsat yakalarsam benim için cevap her zaman ‘evet’ olacaktır” cevabını verdi.

“GALATASARAY TARAFTARINDAN TAKDİR GÖRMEK GÜZEL BİR ŞEY”

Sosyal medyada doğum gününü kutlayan Galatasaray taraftarlarına teşekkür eden genç antrenör, “Takdir edilmek güzel bir şey. Sadece futbolcu olarak değil iş dışında da takdir görmek güzel bir şey. Oynadığınız takımın taraftarlarından mesajlar almak harika bir duygu. Sosyal medyada çok aktif değilim ama bana gönderiler tüm doğum günü dileklerini okudum ve hepsine teşekkür etmek isterim” şeklinde konuştu.

“UMARIM GALATASARAY BU ŞEKİLDE DEVAM EDER”

Kewell, Galatasaray'ın Süper Lig'de şu an iyi gittiğini söyleyerek, “Bu sezon iyi başladılar. Adım adım ilerlediler ama birkaç adım geriledikten sonra. Şimdi Galatasaray'ın ilerlemeye başladığını görebilirsiniz. Umarım bu şekilde devam eder” açıklamasını yaptı.

“FUTBOLCUNUN İYİ OLMASI TAKIMLA İLGİLİ”

Galatasaray forması ile 7 maçta 7 gollük performans sergileyen Fransız oyuncu Bafetimbi Gomis'i değerlendiren 39 yaşındaki antrenör, “Takımdan sadece tek bir kişiyi ayırıp konuşmak istemem çünkü bu bir takım oyunu. Bir futbolcunun iyi oynaması sadece kendisi yüzünden değil, takımın takımla alakalıdır. Bu bir takım performansıdır” dedi.