Sarı-Kırmızılılar forvet hattına çok önemli iki takviye yapmaya hazırlanıyor... İtalyan ve İngiliz basınında çıkan haberlere göre Galatasaray uzun süredir gündeminde yer alan Lucas Podolski için bugün çok ciddi bir adım atacak. Sarı-Kırmızılılar, Alman forvetin menajeri Nassim Touihri ile bir araya gelip resmi teklifini yapacak. Görüşmenin Londra'da olacağı da gelen bilgiler arasında. 

Galatasaray'ın Podolski için 3 yıllık teklif sunacağı ve garanti ücret olarak 8 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi. Sezonun 2. yarısını Inter'de kiralık geçiren Alman yıldızın bonservisi Arsenal'de bulunuyor. Fakat İngiliz kulübünün menajeri Arsene Wenger'in Poldi'nin satışına onay verdiği ve Arsenal cephesinde sorun yaşanmayacağı belirtiliyor. Şampiyonlar Ligi faktörü de Cimbom'un elinde büyük bir koz olacak.

MOSKOVA'YI REDDETTİ, CİMBOM'LA MASADA

Galatasaray'ın ikinci hedefi ibe Pierre Andre Gignac... Fransa'nın en önemli yayın organlarından L'Equpe'in haberine göre Sarı-Kırmızılılar transferde oldukça avantajlı durumda. Marsilya ile sözleşmesi sona eren Fransız golcünün Dinamo Moskova'dan gelen teklifi geri çevirdiği ve şu anda Galatasaray ile pazarlık halinde olduğu vurgulandı. Yıllık 3.5 milyon Euro isteyen Gignac eğer indirime giderse yeni sezonda Sarı-Kırmızılı forma giyecek