Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün saat 20.00'de başlayacak. Sarı-kırmızılılar da Melo ve Dzemaili dışında Veysel, Pandev, Chedjou ve Sneijder de kadroya alınmadı.

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği ile Ankara'da karşılaşacak. Ligdeki son 4 maçında Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor ve Mersin İdmanyurdu'nu mağlup eden sarı-kırmızılı takım, Ankara deplasmanında da galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

HAMZAOĞLU RİSKE ETMEDİ

Maçın kadrosunu belirleyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu hafif sakatlıkları bulunan oyuncularını riske atmadı. Burnu kırılan Veysel Sarı ile ağrıları süren Aurelien Chedjou ve Wesley Sneijder  Ankara'ya götürülmedi. Sarı kart cezalısı Felipe Melo ile tedavisi devam eden Blerim Dzemaili de kadroya alınmadı.

3 İSİM SARI KART SINIRINDA

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı maçı öncesi 4 futbolcu kart cezası sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Yekta Kurtuluş, Gençlerbirliği maçında kart görmeleri durumunda Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Galatasaray'a verilen tribün kapatma cezası nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarlar, Gençlerbirliği maçını statta takip edemeyecek. 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşma saat 20'de başlayacak ve hakem Mete Kalkavan tarafından yönetilecek.

MUHTEMEL 11'LER

Gençlerbirliği: Ramazan, Ahmet Yılmaz, Ahmet Çalık, İbrahim, Tosic, Tomic, Doğa, Petrovic, Gosso, İrfan, Stancu




Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, H.Balta, Telles, Emre Çolak, Selçuk, Hamit, Burak, Bruma, Umut Bulut