As­lan’da gözler, Şam­pi­yon­lar Li­gi B Gru­bu 5. ma­çın­da bu­gün Re­al Mad­rid ile ya­pa­ca­ğı zor­lu mü­ca­de­le­ye çev­ril­di. 4 pu­an­la 2. sı­ra­da bu­lu­nan Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar için alı­na­cak her tür­lü be­ra­ber­lik ve ga­li­bi­yet ar­tık al­tın değe­rin­de.

Yö­ne­tim ­de oyun­cu­la­rı bu ta­ri­hi ma­ça mo­ti­ve et­mek için ke­se­nin ağ­zı­nı aç­tı. İs­pan­ya'da alı­na­cak bir ga­li­bi­yet ha­lin­de fut­bol­cu­lar ade­ta cep­le­ri­ni dol­du­ra­cak. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­tim ga­li­bi­yet pri­mi­ni 400 bin do­lar ola­rak be­lir­le­di. Ay­nı oran Ka­dı­köy'de 2-0 kay­be­di­len der­bi ma­çı için ­de ön­gö­rül­müş­tü. An­cak tek fark­la.
 
Der­bi­de alı­na­cak be­ra­ber­li­ğe yö­ne­tim her­han­gi bir prim ön­gör­me­miş­ti. Yö­ne­tim, Re­al kar­şı­sın­da alı­na­cak be­ra­ber­lik ha­lin­de de fut­bol­cu­la­ra 400 bin do­la­rın ya­rı­sı­nı ver­me­ye ka­rar ver­di. Ga­la­ta­sa­ray Baş­ka­nı Ünal Ay­sal'ın fut­bol­cu­la­ra prim müj­de­si­ni İs­pan­ya yol­cu­lu­ğu ön­ce­sin­de ver­di­ği öğ­re­nil­di. Baş­kan'ın ay­rı­ca oyun­cu­la­rı mo­ti­ve edi­ci bir ko­nuş­ma da yap­tı­ğı sı­zan ha­ber­ler ara­sın­da.

Bugün