Galatasarayımızın PAOK'tan kadrosuna kattığı Hollandalı kanat oyuncusu Garry Rodrigues önemli açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY'IN HAYALİNİ KURUYORDUM"

PAOK, ayrılmadan önce Garry Rodrigues ile yaptıkları röportajı yayınladı. Rodrigues, Galatasaray'ı para için değil, kariyeri için seçtiğini açıkladı.

Galatasaray'ı büyük bir şans olarak gördüğünü belirten Rodrigues, "PAOK'tan ayrılmak benim için zordu, çünkü bu kulübü seviyordum. Ancak herkes benim kararıma saygı gösterdiği için mutluyum. Birçok şey yazıyorlar, açıklamak istiyorum. Oynamadığım için, sakatlık nedeniyle falan ayrılmadım. Başka teklifler de aldım herkes biliyor, o teklifleri düşünmedim çünkü PAOK'ta çok mutluydum. Hedefim uzun süre PAOK'ta kalmaktı, ailem mutluydu. Geçen hafta çok büyük bir fırsat önüme geldi. Galatasaray gibi hayalini kurduğum bir takıma gitme şansı yakaladım. Zordu ancak, bu fırsatı kullanmak istedim. Böyle şanslar hayatta sürekli karşına gelmez. Herkes de, takım arkadaşlarım da benim yanımda oldu. Büyük bir fırsat olacağını söyledi. Bu hayatta bir kez başına gelir" dedi.

"PAOK HER ZAMAN KALBİMDE OLACAK"

Ayrılmasına izin veren PAOK'a teşekkür edenr Garry Rodrigues, "PAOK'a, tüm çalışanlara teşekkür ediyorum, beni bugün olduğum yere getirdiler. Başkana da teşekkürler, bana inandılar. Kimse ayrılmamı istemedi, ben de ayrılma havasında değildim. Ancak bunu iyi şekilde yaptık, saygı çerçevesinde yaptık. Bu hayatımdaki en büyük şanstı. PAOK her zaman kalbimde olacak. Umarım PAOK'ta her zaman iyi karşılanırım, onlar için her şeyi yaptım, onlar benim için her şeyi yaptı. Ayrılmak kolay değildi, ama o noktaya geldik" ifadelerini kullandı.

"BENDEN NEFRET EDENLER VAR, BU NORMAL"

Taraftarların sinirlenmesinin normal olduğunu kaydeden 26 yaşındaki oyuncu, "Basında yazılanlar saçmalık, taraftarlar bunu bilsin. Bunun benim için büyük bir şans olduğunu bilsinler. Onlar için zor olduğunu biliyorum, ben önemli bir oyuncuydum. Benim için de zor olduğunu bilmelerini istiyorum, PAOK benim kulübümdü. Onlara her şey için teşekkür ediyorum, 2 senedir destekleri için teşekkür ediyorum. Geçen sene kolay değildi. Sakatlandığımda, yaşananlar olduğunda... Kulübe saygım olduğunu, her zaman kalbimde olduğunu bilmelerini istiyorum. Bana yaşattıkları duyguyu hiçbir zaman unutmayacağım. Benden ayrıldığım için nefret eden insanlar olduğunu biliyorum. Bu normal, ama onları her zaman seveceğim. Bir hafta sinirli olurlar, ancak benim için büyük bir şans olduğunu anlayacaklarını umuyorum. İnsanlar para için gidiyor diyecek, ancak bu benim kariyerim için iyi. Bu çok önemli. Her oyuncunun böyle hedefleri vardır. Umarım bunun hem PAOK, hem de Rodrigues için iyi olduğunu anlarlar. Onların sinirli olmasını anlıyorum. Bir gün tekrar buluşacağız. Ailem ve ben, PAOK'tan mutlu ayrılıyoruz. Hedefim yıllar boyunca burada kalmaktı, ancak Galatasaray opsiyonu buradaki her şeyi bitirdi" diyerek sözlerini noktaladı.