Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Garry Rodrigues, Hollanda basınına verdiği röportajında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün Galatasaray'ın maaşında iyileştirmeye gittiği Garry Rodrigues bu konuya da değinirken, Şampiyonlar Ligi grubunu da değerlendirdi.

Maaşının arttırılması hakkında konuşan Rodrigues, ''Bir süredir görüşmelerde bulunuyorduk. Geçen hafta kulüp güzel bir öneriyle geldi. 2021'e kadar sözleşmem devam ediyor. Beni ödüllendirmek istediler. Bir bakıma ben Türkiye'nin Hakim Ziyech'iyim'' ifadelerini kullandı.

''GİTMEK İSTEMİYORUM, GALATASARAY'DA MUTLUYUM''

Transferiyle ilgili de kısa bir açıklama yapan başarılı oyuncu ''Gitmek istediğim bir kulüp olmadı. Galatasaray'da mutluyum. Burada insanlar beni seviyor'' dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi grubu ve hedefi hakkında da konuşan Garry Rodrigues ''Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Burada kendimi denemek istiyorum. Schalke, Porto ve Lokomotiv'in olduğu bir gruptayız. Bu bizim için fırsat'' ifadelerini kullandı.

Garry Rodrigues son olarak sakatlığına da değinirken ''Hala daha iyi olmak ve ilerlemek istiyorum. Küçük bir sakatlığım var. Milli maçlarda oynamayacağım. İstanbul'da çalışmalarıma devam ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nden önce hazır olacağım'' dedi.