Gary Neville, Old Trafford'dan Santiago Bernabeu'ya kadar dünyayı gezdi. Dünya futbolunun tüm harika stadyumları gördü. Son dönemde yorumculuk yapan Neville, Galatasaray’ın stadı Ali Sami Yen’in seyirci bakımından dünyadaki hiç bir statla karşılaştırılamayacağını iddia etti.

Neville, LADbible TV'de hayranlarının sorularını yanıtlarken; “Celtic Park inanılmazdı. Türkiye’de, İstanbul’daki, Galatasaray’ın stadı muhtemelen şimdiye kadar gördüğüm en vahşi atmosfere sahip stattı. Ama Ibrox (Glasgow Rangers’ın stadı) kesinlikle en gürültülü olanıydı” ifadelerini kullandı.

RONALDO'NUN DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a dönüşü muhteşem oldu. 12 yıl sonra Manchester United'a dönen Portekizli, Newcastle United'ı 4-1 yendikleri maçta iki golle yıldızlaştı.

Cristiano Ronaldo, 45+2'de kaleciden dönen topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıyı Manchester United, 1-0 önde tamamlarken; 56. dakikada Manquillo skoru eşitledi: 1-1.

62'de harika bir organizasyon sonunda topu ceza sahası sol içinden kaleye gönderen Ronaldo, Manchester United'ı tekrar öne geçirdi.

80. dakikada Bruno Fernandes ceza sahası dışından harika bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Manchester United'ı 3-1 öne geçirdi. Bruno Fernandes, dördüncü haftada ligdeki dördüncü gölüne ulaştı.

Maçta son sözü 90+2'de Lingard söyledi. Harika bir organizasyonla penaltı noktasının hemen sağında topla buluşan Lingard, müthiş bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu ilan etti, Manchester United: 4 - Newcastle United: 1 

Kaynak: Fotospor