Canal 11'e bir röportaj veren Fernando Santos, Gedson Fernandes'in kendisini en çok etkileyen isimlerden biri olduğunu dile getirdi. Santos, futbolcudan aslında daha büyük bir gelişim göstermesi gerektiğini de anlattı.

"Beni en çok etkileyen isimlerden biriydi"

Santos yaptığı açıklamada, "Milli Takım geleceği açısından her zaman düşünedüğüm bir oyuncu var. O da Gedson Fernandes. Uluslar Ligi'nde oynadığında ilk maçlarda beni en çok etkileyen isimlerden biriydi. Düzenli olarak milli takıma çağrılabilecek bir oyuncu olacağını düşündüm" ifadelerini kullandı.

"Gedson bir anda ortadan kayboldu"

Öte yandan Fernando Santos, futbolcunun Premier Lig ekibi Tottenham'da fazla oynayamadığına vurgu yaptı. Deneyimli teknik adam, "Kariyeri durakladı ve aniden kayboldu. Oynamamaya başlasa da milli takım radarından kaybolmadı. Beklenen gelişimi göstermedi. Fakat; her pozisyonda milli takım radarında olmaya devam eden oyuncularımız var" yorumunu yaptı. 

Galatasaray'da kaç maçta oynadı?

Gedson Fernandes, bu sezon Galatasaray'da şu ana kadar Süper Lig'de 6 maçta 480 dakika süre aldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 maçta oynadı ve 1 de gol attı. Portekizli, Tottenham'da sadece 2 maçta oynamıştı.

Kaynak: Canal 11