Genç Portekizli oyuncunun Beşiktaş ile anlaşması, bu sezonun ikinci devresinde Çaykur Rizespor formasını giyecek olmasının ardından sarı-kırmızılı yönetim hedef tahtasına oturtulurken tepkiler arka arkaya gelmişti.

Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın haberine göre; Portekizli orta saha oyuncusunun transferini veto eden isim, Portekizli Sportif Direktör Luis Campos…

ÜÇ TAKVİYE TAMAM

Ülkesinde çok saygı duyulan futbol adamlarından biri olan Luis Campos'un, teknik direktör Domenec Torrent ile yaptığı görüşmenin ardından öncelikli olarak 3 transfere odaklandığı, kaleci (Pena), ön libero (Pulgar) ve forvet (Gomis) takviyesi yapıldığı öğrenildi.

"KONUŞULAN RAKAM ÇOK FAZLA"

Torrent'in, elindeki kadroda 8 numara olduğunu belirtmesinden sonra Campos'un "Gedson'a ihtiyacımız yok. Konuşulan rakam da zaten çok fazla" diyerek vatandaşının üzerini çizdiği, yönetimin de transferden vazgeçtiği belirtildi.

MİSİLLEME CYLE LARİN

Galatasaray, Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve siyah beyazlı kulüple yeni sözleşme için anlaşamayan Cyle Larin ile temaslara başladı. Siyah-beyazlı yönetim, yapılan pazarlıklarda teklifini 1 milyon 750 bin Euro'ya kadar yükseltirken Kanadalı yıldız 2.5 milyon Euro ve 4 yıllık kontrat ısrarını devam ettirdi.

Önerdiği rakamı arttırmayı düşünmeyen Beşiktaş ise oyuncusuna resti çekti. Galatasaray, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 26 yaşındaki futbolcuyu kadroya katarak hücum hattını güçlendirmeyi planlarken, camiadaki yüksek tansiyonu da biraz olsun düşürmeyi hedefliyor.

(Sözcü / Mesut Yıldırım)