Portekiz'den A Bola'nın haberine göre; Galatasaray'ın Gedson Fernandes için Benfica ile anlaşmaya yakın olduğu ve arada son pürüzlerin kaldığı ifade edildi.

BİR BUÇUK YIL KİRALIK

Portekiz basınının haberinde, sarı-kırmızılıların 23 yaşındaki oyuncuyla anlaşmaya vardığı ve transferin bir buçuk yıl kiralık olarak gerçekleşeceği kaydedildi. Galatasaray'ın kiralama bedeli olarak ise 1,5 milyon euro civarında bir para ödeyeceği aktarıldı.

BU SEZON 4 MAÇTA OYNADI

Benfica ile sözleşmesi 2023 yazında sona erecek Portekizli futbolcu, bu sezon sadece 4 maçta süre alabildi.

GALATASARAY'DA 1 GOL, 3 ASİST

Gedson Fernandes, 2020-2021 sezonunun ikinci yarısında da Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti. Portekizli futbolcu, söz konusu sezonda 18 maça çıkarken 1 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koydu.

MORUTAN'A TEKLİF YAPTILAR

Gustavo Assunçao'nun ardından Ryan Babel, DeAndre Yedlin ve Christian Luyindama'nın ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray'da Olimpiu Morutan'a da Süper Lig'den talip çıktı.

Rumen futbolcunun vatandaşı Marius Sumudica'nın çalıştırdığı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Galatasaray'a kiralama teklifinde bulundu.

KARARI TORRENT VERECEK

Sezon başında 3.5 milyon Euro'ya satın alınan Morutan'ın kiralık verilip verilmeyeceğine teknik direktör Domenec Torrent karar verecek.

(A Bola / Sporx)