En az 3 noktaya daha transfer hedefleyen sarı-kırmızılıların karşısına Morutan ve Gedson Fernandes hamlelerinde yüklü bir masraf çıkıyor.

BENFİCA 15 MİLYON EURO İSTİYOR

Benfica yönetimi ile bir süredir görüşmeleri sürdüren sarı-kırmızılılar negatif cevaplar alırken, Portekizliler Gedson için 15 milyon Euro’luk bir paket istiyor. 

Şu ana kadar kiralık seçeneklerine de yüklü bir satın alma seçeneği koydurulmak istedendi. Orta sahasını Berkan ve Cicaldau ile güçlendiren sarı-kırmızılılar adımlarını sağlam atıyor.

BECALİ İLE SATRANÇ

Steau Bükreş başkanı Gigi Becali medya üzerinden Morutan transferine yön vermeye çalışırken, Galatasaray yönetimi, baskılama hareketlerin karşısında sakin tavrını koruyor.

MORUTAN 10 MİLYON EURO

Genç futbolcu için 10 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli belirlendiği kamuoyuna aktarılırken sarı-kırmızılılar fiyatın inmesini bekliyor.

TRANSFERİ KİM YÖNETİYOR?

Galatasaray’da transfer komitesininin başında başkan Burak Elmas bulunurken yönetimden Rezan Epözdemir ile Ozan Şener, profesyonellerden Şükrü Hanedar, Hakan Balta ve tabii ki Fatih Terim transfer süreçlerini yönetiyor.

Kaynak: Ajansspor