Herkes Terim’in vereceği kararı kilitlenecek. Ancak tecrübeli teknik adamın adı yabancı takımlarla da anılıyor. En güçlü iddia Katar’dan gelmişti. 1.5 yıl yüklü bir teklif masasında. Aynı şekilde Lille’in de devrede olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak Başkan Letang’ın olumsuz cevap verdiği dış basında açıklanmıştı.

Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos’un, Olympiakos’un futboldaki egemenliğini yıkmak için takımın başına Fatih Terim’i getirmek istediği öğrenildi.

Alafouzos’un bizzat Terim’i aradığı futbol hakkında sohbet ettiği, ailesiyle birlikte Atina’ya davet ettiği belirtildi. Yunan iş adamı, kendisiyle hemen hemen aynı yaşta olan Terim’le sohbetinden çok memnun kaldı. Alafouzos’un, futbol şubesini tamamen Terim’e emanet edeceği Boloni’de uzun süre ısrar ettiği için sportif direktörü Pierre Dreossi’den memnun olmadığı iddia edildi.

TERİM: SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE İNANMAM

Olası bir seçimde Galatasaray’ın favori başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu bir kez daha Fatih Terim’i teknik direktör olarak düşünmediğini açıkladı. Divan Kurulu Başkanı, “Hoca o kadar olgun ki Galatasaray'da sportif direktör olarak da çalışabilir’ dedim.” ifadelerini kullanan Hamamcıoğlu’na Terim’in cevabı ise çok net.

Daha önce benzer bir açıklamayı 2013 yılında Galatasaray’ın o dönemdeki Başkanı Ünal Aysal; “Fatih Terim’i Sportif Direktör olarak görmek istiyorum...” demişti. Terim ise, “Ben sportif direktörlük müessesine inanmıyorum.” diyerek teklifi reddetmişti.

(Fotospor)