Karşılaşmayı değerlendiren İtalyan hoca, "Pozitif bir sezon geçirdik. Sezonu 2. sırada tamamladık, ama 4. ya da 5. sırada da tamamlayabilirdik, rakiplerimizden çok maç oynadık. Bütün futbolcularımı kutluyorum. Kişisel olarak bir özeleştiri yapayım, mutlaka hedefim hep şampiyon olmak, o yüzden mutlu olduğumu söyleyemem. Bu şansı da yakaladık ama kaybettiğimiz bazı puanlar engel oldu. Eleştirilere gelince, bu olacaktır." dedi.

Takımdaki geleceği hakkında konuşan Mancini, "Burada kalma konusuna gelince, Galatasaray'da kalmak istediğini söyledim her zaman, yine kararım aynı. Kolay değil yeni bir lige, yeni bir kültüre geliyorsunuz. Benim de zaman ihtiyacım vardı. Hatalarım olmadı mı, tabii ki oldu. Son 6 maçlık periyot kolay değildi. Beşiktaş ile Devler Ligi için mücadele ettik ve sonunda kazanılmış bir kupa ve Devler Ligi var. Ama yine de, söylediğim gibi bir hocanın gelip, sihirli elleriyle bir anda değişiklik yapması kolay olmuyor" dedi.

Transferler hakkında ise Mancini, "Maç biteli daha 20 dakika oldu, transfer konuşmak kolay değil. Önümüzde bir Dünya Kupası var, belki oradan gelecek oyuncular olabilir. Şu anda gerçekten bunu konuşmak için çok erken, daha önümüzde çok zaman var. Benim çalışma şeklim aynı. Bence şampiyonluk gelmedi ama, oyuncularımızın bireysel ve takım performansı anlamında iyiye gittiğini düşünüyorum. Kampla birlikte oyuncularımızı daha iyi tanıyacağım" sözlerini kullandı.