Kalsa da gitse de, bu raporu hem yeni yönetime, hem de yeni teknik direktöre bırakacak.

Terim’in bu raporunda çok fazla konuya dikkat çektiği ortaya çıktı.

* TFF ve MHK ile TFF’ye bağlı diğer kurullar Galatasaray aleyhine çalışıyor. TFF ve kurullarında daha etkili olunmalı.

* Kulüpler Birliği’nde Galatasaray aleyhine Fenerbahçe lehine bir oluşum yaşanıyor. Kulüpler Birliği’nin etkinliği ortadan kaldırılmalı. Mümkünse çekilme sağlanmalı.

* Özellikle Fenerbahçe, Anadolu kulüpleri üzerinde baskı kurmaya ve onlarla ticari ilişkiler sayesinde yönlendirici olmaya çalışıyor. Bu engellenmeli.

* Fenerbahçe özellikle bizim transfer listesindeki oyuncular üzerinde çalışmalar yapıyor. İstediğimiz her oyuncuya teklif gönderip, işimizi bozmaya başılıyor.

* Emre Akbaba’nın sözleşmesini uzatın. Çok farklı özellikleri olan bir oyuncu. Muhammed, Halil, Gedson ve Onyekuru’nun bonservislerini alın.

* Arda Turan ve Ryan Donk gibi oyuncular takımımızın bağlayıcı güçleri. Onlara yeni sözleşmeler verirken saygı gösterin.

* Falcao gibi kariyerli oyuncuları getirerek onlara emeklilik maaşı bağlamayın. Kariyerli oyuncuların bize faydası olmuyor.

* Birbirleri arasında grup oluşturacak, oluşturabilecek potansiyeli olan futbolculardan uzak durun. Bunun sıkıntısını çok yaşadık.

*Galatasaray teknik direktörü olarak Türk hakemler sizin üzerinizden her zaman mesaj vermeye çalışacak. Buna imkan vermeyin.

(Sabah)