Galatasaray, 6+0+4’e rağmen transferde frene basmıyor, tam yol ilerliyor. Bu doğrultuda Ünal Aysal ile Fatih Terim de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Önceki akşam Bodrum’da bir araya gelen ikili sadece transfer konuşarak Galatasaray’ın 2013-14 rotasını belirlediler. Başkan Ünal Aysal eşi Fany Aysal ile Barbie isimli gemiye gelirken İmparator ise eşi Fulya Terim ile görüşmeye katıldı. Terim’in bu görüşmede başkandan tek isteği vardı: Uçan kanatlar istiyorum!

İLK HEDEF BRUMA

Ünal Aysal’ın olur verdiği istekte ismi geçen futbolculardan ilki bir Portekizli: Armindo Tue Na Bangna… Bilinen adıyla Bruma… Kariyeri nedeniyle Sporting Lizbon’dan Avrupa futbolunun zirvesine çıkan vatandaşı Cristiano Ronaldo’nun veliahtı olarak bakılıyor ona. U20 Dünya Kupası’nın en beğenilen oyuncularından biri olan ve Ağustos ayında World Soccer tarafından umut vadeden en iyi 10 genç yetenekten biri olarak gösterilen Bruma’nın yeni takımının kim olacağı ise yanıtını bekleyen sorulardan biri olarak gizemini koruyor.

TAHKİM’İN KARARI BEKLENİYOR 

Sporting Lizbon ile sözleşmesini feshetmek üzere olan Portekizli oyuncu için Haziran ayından bu yana girişimler sürerken bir yandan da oyuncunun kulübüyle olan davasındaki hukuk sorununun çözülmesi deneme bonusu bekleniyor. Hatırlanacağı üzere futbolcu 3 yılını doldurduğu için Sporting Lizbon’dan ayrılmak istemiş, Sporting cephesi ise 1 yıl daha sözleşmelerinin bulunduğunu iddia edince konu Tahkim’e taşınmıştı.

TAM BİR LİDER: ÜNAL AYSAL!

Türk futbolunda dengeleri değiştiren Ünal Aysal; Avrupa’nın da yakın takibinde. 9-10 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Futbolun Liderleri Konferansı’na davet edilen Aysal, bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Chelsea’nin ev sahipliğinde düzenlenecek konferans Londra’da gerçekleştirilecek.











AMK