Galatasaray yönetiminin liste başı oyuncuları yapılan görüşmelerle değişirken ilk sırada ise şu anda Andrija Zivkovic bulunuyor.

Partizan forması giyen ve Sırbistan U21 Milli Takımı ile yaptığı çıkışla da Avrupa’nın dev takımlarının listesine giren 19 yaşındaki oyuncu bu sezon A milli takım formasını da giymeye başladı.

Mustafa Hocanın, yönetimden ısrarla Zivkovic’i istemesinin nedeni ise tam anlamıyla hücum hattında her bölgede oynayabilmesi. Sol ayağı ile kullandığı şutlarda rakip kalecilerin korkulu rüyası olan Sırp oyuncu aynı zamanda sağ ayağı ile de etkili... Bu nedenle her iki kanatta oynayabilen ve forvet arkasında sorumluluk da alabilen 19 yaşındaki oyuncu için Partizan ile pazarlıklar da başladı.

Sezon sonunda kontratı bitecek olması nedeniyle oyuncuyu elden çıkarmayı düşünen Partizan’ın yanı sıra sarı-kırmızılılar bonservisin yarısını elinde bulunduran menajerleri ile de görüşüyor. Denizli’nin bu oyuncuyu mutlaka istemesi sebebiyle yönetim de fedakârlıktan kaçınmazken ‘bir sonraki satışından pay’ da dahil olmak üzere Partizan’ın aklını çelecek teklifle karşılarına çıkıldı. 

ALINMASI ŞART

Sırbistan'da oyun stili nedeniyle ‘Robben’ lakabı takılan Sırp hücumcu bu sezon ligde 15 maça çıkıp 7 gol atarken Şampiyonlar Ligi’nde de 6 maçta formasını sırtına geçirdi. 

Oyuncu da Galatasaray’da oynamaya sıcak bakarken ilk etapta sarı-kırmızılılara yeşil ışık yaktı. Galatasaraylı idareciler ise Zivkovic’in maliyetinin astronomik bedellere ulaşmaması için dikkatli hareket ederken artık ara transfer döneminin de ‘olmazsa olmazı’ olarak görülüyor.