Galatasaray'da transfer dönemindeki sessizlik sürerken teknik direktörün de henüz belli olmaması nedeniyle taraftar da sabırsızlanıyor. Ancak sarı-kırmızılı taraftarların en büyük sorunu ise Wesley Sneijder’in satılacağı iddiaları. 
Sosyal medya üzerinden tepkisini gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, Hollandalı oyuncunun satılması durumunda ‘boykot’ tehdidinde bulunurken Sneijder’in durumu da Euro 2016 sonrasında netleşecek.

Yeni gelecek teknik direktör ile konuşmadan bir hamle yapmak istemeyen Galatasaray yönetimi bir yandan da mali darboğazdan Hollandalı’yı satarak kurtulmak istiyor. 

7,5 milyon euro'luk serbest kalma maddesi bulunan Hollandalı’nın yıllık maliyetinin de 5 milyon euro’yu bulması sebebiyle yönetim ayrılığa sıcak bakarken bunu taraftarın tepkisini çekmeden başarmak istiyorlar.


Yaşanlardan dolayı Guido Albers kulüp arıyor

Oyuncunun menajeri Guido Albers ise yakın bir zamanda İstanbul’a gelerek yönetim ile masaya oturacak. Başta başkan Dursun Özbek olmak üzere yönetimin bu konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek isteyen Albers kendisine gelen teklifleri de iletecek. Yönetimin Sneijder’in satılmasına sıcak bakması halinde Sneijder’e hemen durumu aktarmak isteyen Albers, şimdiden hazırlıklarını ise oyuncusu ayrılacakmış gibi yapıyor...