Drogba'dan tavsiyeyi alan Fildişili forvet Gervinho, artık rotayı tam anlamıyla Cim Bom'a çevirdi.

Önümüzdeki sezon Türkiye'de kazandığı şampiyonlukları tekrarlamak ve Şampiyonlar Ligi'nde de mutlaka gruplardan çıkmayı hedefleyen Galatasaray'da, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Hücum hattını güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun hedefinde olan isimlerin başında, Roma ile yollarını ayırması an meselesi olan Gervinho geliyor. İtalyan kulübü, yılda 3 milyon Euro ücret kazanan 28 yaşındaki forvetin yüksek maliyetinden kurtulmak istiyor. Bu sebepten de Cim Bom'un bu oyuncuyu kiralık olarak almasına sıcak bakılıyor. İtalya'dan geler haberler de, kulübün, Gervinho'yu önümüzdeki sezonki planlarında düşünmediğini gösteriyor.

Falque ve Ibarbo geldi
Hücumun sağ kanadında oynayan Fildişi Sahilli futbolcunun pozisyonuna yakın iki isim, yakın zamanda kadroya dahil edildi. Genoa'dan, 8 milyon Euro'ya Iago Falque,Cagliari'den de daha önce kiralık oynayan Victor Ibarbo alındı. Üstüne bir de Roma,Manchester City'den Edin Dzeko'nun peşine düşerken, Didier Drogba'dan, "Galatasaray'a rahatlıkla gidebilirsin" tavsiyesi alan Gervinho'nun da, Florya'ya adım atmayı dört gözle beklediği ifade edildi.