Galatasaray'la ismi sıkça anılan Arsenal'in yıldızı Gervinho için, yeni bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınında çıkan bir haberde, Gervinho'nun sarı-kırmızılılara yakın olduğu ve Galatasaray'ın Gervinho için 12 milyon sterlinlik bir teklif yapmaya hazırlandığı yazıldı.

Fildişili futbolcunun, geçtiğimiz günlerde Londra ekibinde kalmak istediğini belirtmesine karşın Gervinho'nun kulüpten gideceğini ısrarla yazan gazeteler, teknik direktör Arsene Wenger'in Gervinho'nun gidişine izin vereceği vurgulandı.

Ayrıca Arsenal'in, Gervinho'nun satışından elde edilecek geliri, Fiorentina'dan transfer etmek istedikleri Stevan Jovetic'in transferinde kullanacakları iddia edildi.

Gervinho geçtiğimiz günlerde transfer dedikodularıyla güvenilir bahis siteleri ilgili, "2015'e kadar Arsenal ile kontratım var ve bu kontratımı onurlandırma amacındaym. Spekülasyonlar her zaman olacaktır, fakat ben iyi bir tatil geçirdikten sonra Arsenal'e dönmek istiyorum. Gelecek sezon ilk 11'deki yerimi kazanarak, her hafta düzenli olarak forma giymek tek hedefim" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Lille'den 2011 yılında 10.8 milyon sterlinlik bonservis bedeliyle Arsenal'a transfer olan 26 yaşındaki futbolcu geride bıraktığımız sezonda beklenilen performansı gösteremedi.

sporx