Romanya Ligi'nde Viitorul takımının teknik direktörlüğünü yapan Gheorghe Hagi, ismi zaman zaman transferde Galatasaray ile anılan oğlu Ianis Hagi için konuştu.

Galatasaray'ın efsane ismi, oğlu Ianis hakkında ''Ianis'in ayaklarını yere basmasını sağlamak zorundayız. Her gün yeni bir şey öğreniyor. En yüksek seviyesine çıkarmak istiyorum. Benim önceliğim bu. Önce futbolcuları, sonra takımı düşünürüm. Onu en üst seviyesinde görmek istiyorum. Sonrasına bakarız.'' şeklinde konuştu.

IANIS: ''5 BÜYÜK LİGDEN BİRİSİNİ İSTİYORUM''

Ianis Hagi ise ''En iyi performansımı gösterebilmek için her gün çok sıkı çalışıyorum. Avrupa'nın 5 büyük liginden bir takıma gidip orada kalıcı olmak istiyorum. Hedefim bu. Milli takıma da yardımcı olmak istiyorum. Şu ligi istiyorum diye bir şey söyleyemem. Hepsi zaten birbirinden zorlu ligler. İyi bir takımda kupalar için savaşmak isterim.'' sözlerini kullandı.

20 yaşındaki futbolcu, 2016'da 2 milyon euro karşılığında Fiorentina'ya satılmış ancak İtalyan ekibinde oynayamaması üzerine Gheorghe Hagi, Ianis'i Viitorul'a geri çağırmıştı. Ianis, bu sezon 34 maçta 12 gol atma başarısı gösterdi.