Romanya Ligi'nde Viitorul'un teknik direktörlüğünü yapan Gheorghe Hagi, Astra ile oynadıkları maçta konuk ekibin yardımcı antrenörlerinden Yüksel Yeşilova ile kavga etti. Maç sırasında bir pozisyon sonrası ikili arasında yaşanan gerginlik karşılaşma sonunda da devam etti.

"BENİM ÜLKEMDE BANA HIRSIZ DİYOR"Karşılaşma sırasında Astra'nın yardımcı antrenörü Yüksel Yeşilova'nın kendisine "Hırsız" diye bağırdığını iddia eden Gheorghe Hagi, "Benim ülkemde bana hırsız diyor. Bu adamı derhal Türkiye'ye gönderin. Herkesi provoke etti. Ortaya kötü görüntüler çıktı. Şu anda Romanya'da çalıştığını ve söylediği kelimenin ne kadar alçakça olduğunu unutmayın." dedi.

"HAGI'YE HIRSIZ DEMEDİM"

Yüksel Yeşilova ise Hagi'nin yılar önce Türkiye'de yaşadığı bir olayı gündeme getirerek, "Hagi'ye hırsız demedim. Kendisi yıllar önce telefonu çalındığı için Türkiye'de herkese "Hırsız" diye bağırdı. Fakat hiç kimse ona ülkeyi terk etsin demedi" şeklinde konuştu.

Mücadeleyi Hagi'nin sahibi olduğu ve aynı zamanda teknik direktörlüğünü yaptığı Viitorul son dakika golüyle 1-0 kazandı. 

FutbolArena