Cezayirli oyuncu için Beşiktaş'ın teklif ettiği rakamın 1 milyon euro fazlasını alan Ghezzal'ın menajerinin ikinci teklifi ise Lykogiannis oldu. Hatta İngiliz menajer, Yunan sol beki, Beşiktaş'a da önerdi ama kabul görmedi.

Alioski, van Aanholt ve Kurzawa'nın transferi konusunda henüz aşama kaydedemeyen sarı-kırmızılı takım, Ghezzal'ın menajeri tarafından önlerine getirilen Lykogiannis'e ilgi gösterdi. Ancak Yunan sol bek 1.90'lık boyu ve daha fazla defansif özellikler nedeni ile Fatih Terim'in gözüne giremedi.

Gedson, Galatasaray'ı bekliyor

Sosyal medya hesabından devamlı olarak Galatasaray'la ilgili paylaşımları beğenen, takım arkadaşlarına ve taraftarlara mesaj gönderen genç yetenek, artık kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Türkiye'den başta Beşiktaş olmak üzere teklifler alan Gedson'un, menajeriyle yaptığı son görüşmede, kendisine başka teklif getirmemesini istediği öğrenildi. Galatasaray'daki kiralık sözleşmesi sona erince Benfica'ya geri dönen Gedson'un, hazırlık maçlarındaki performansı ise Portekiz kulübü tarafından beğenilmedi.

Kaynak: Fotomaç