UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında önceki akşam Galatasaray’ı konuk eden Östersunds, temsilcimizi 2-0’lık skorla geçip rövanş öncesinde avantajı kapmıştı. İsveç ekibinin 68. dakikada ilk golünü atan ve 90. dakikada da Jamie Hopcutt’un sayısının asistini yapan yıldız isim Saman Ghoddos, FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu.

Sarı-Kırmızılılar karşısında aldıkları galibiyet sebebiyle çok mutlu olduklarını belirten 23 yaşındaki futbolcu, “Galatasaray gibi bir takımı yenmek bizim için gurur verici. Bu galibiyetin benim golüm ve asistimle gelmesi beni daha çok keyiflendirdi. Muslera gibi bir yeteneği avladığımı hiçbir zaman unutmayacağım” ifadelerini kullandı.

‘Büyük bir inançla çıkacağız’

20 Temmuz’da Türk Telekom Stadı’nda oynayacakları rövanş öncesinde de iddialı olduklarını söyleyen Ghoddos, “İstanbul’daki maça da büyük bir inançla çıkacağız. Galatasaray’dan korkumuz yok. Bir forvet olarak her mücadeleye gol atmak için çıkıyorum ve rövanşta da bu böyle olacak. Türkiye’den üst tur biletiyle döneceğimize inanıyorum” yorumunda bulundu.